maanantai 17. elokuuta 2009

Viimeiset valmistelut ja matkan aloitus

No niin kesä meni nopeasti ohi kahta työtä tehdessä – viikot harjoittelijana Andritzilla Varkaudessa ja viikonloput portsarina Lappeenrannassa. Vaikka olisinkin viitsinyt tiheämmin päivittää blogia, ei sisältöä olisi juuri kertynyt. Mitään treenipäiväkirjaa en tohdi pitää, vaikka joku sellaisesta saattaisi ollakin kiinnostunut, kun ei liikuteltavat raudat niin suuria ole. Mutta ehkä niitä kehtaa jatkossa mainita silloin tällöin, kun kilot jäävät taakse ja pelataan paunoilla.

Tätä kirjoittaessa istun junassa matkalla Helsinkiin, jossa on tarkoitus yöpyä ja aamulla lähtee lento Amsterdamiin, josta Minneapolisin kautta Houghtoniin.

Valmisteluista sen verran, että kesän aikana on tullut hankittua yhtä sun toista alkavaa matkaa varten. Lennot löytyivät näppärästi Amadeus-palvelun kautta. Varsinaisen varauksen ja lippujen oston tein suomalaisen Travellink-sivuston kautta. Liput ovat sähköisessä muodossa, lentotiedot sai ladattua suoraan Outlookin kalenteriin ja checkkasin itseni koneeseen ennen junaan astumista aamupäivällä.

Elektroniikkaa olen ostanut Canon EOS 1000D:n, HP ProBook 4510s:n ja Sennheiserin kuulokkeiden verran. Nämä kaikki kulkevat näppärästi Katan repussa, jossa on erilliset osastot kameralle objektiiveineen ja kannettavalle. Täytenäkään repun mitat eivät ylitä kansainvälisen lentoliikenteen yleisimpiä kokorajoituksia käsimatkatavaroille. Kannettavasta sanottakoon sen verran, että olen enemmän kuin tyytyväinen hankintaani. Se riittäköön varustelukierteestä ja ”maksetuista mainoksista”.

Ja kuten kuka tahansa hc-travelleri, olen minäkin vuokrannut asuntoni eteenpäin reissun ajaksi.

Alkavan lukuvuoden aikana pitäisi löytyä koulukavereita vähän joka mantereelta. Ketä kiinnostaa vaihtokuviot enemmän, niin kavereista ainakin Heikki on aloittanut jo raportoinnin.

Puolisen tuntia ja sitten saavun Tikkurilaan, josta Helsinki-Vantaalle ja lentokenttähotelliin. Seuraava päivitys jostain päin maailmaa joskus huomenna…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti