sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Urheilua

Jos edellinen viikko meni penkkiurheiluksi niin tällä viikolla on tullut itse urheiltua. Maanantai alkoi ensimmäisellä kokeella, joka osoittautui helpoksi ja meni ihan hyvin. Illalla lähdin mukaan koulun Brasilialaisen jujutsu -kerhon treeneihin. Kävimme nopeasti perusasiat läpi ja eikun vääntämään ja olihan se hienoa. Heti seuraavana päivänä oli vuorossa taas bjj-treenit.

Keskiviikkona käytiin pelaamassa beachiä. Torstaina pelattiin ensin kierros frisbeegolfia ja sitten nopeat beach-pelit. Tätä tekstiä kirjoittaessa alkaa vaikuttamaan sille että syksy saapuu vihdoin myös tännekin, joten voi hyvinkin olla että kesäiset lajit saavat jäädä. Perjantaina istuskeltiin iltaa ja pelattiin Rock Bandiä.

Launtai-iltapäivä meni bjj-treeneissä ja illalla suuntasimme viihteelle. Pääsimme tähän asti hienoimpiin frat partyihin. Edellytyksenä oli että meidän nimemme löytyi kutsulistalta, vakuutimme että emme ole poliiseja ja kerroimme olemmeko yli vai alle 21-vuotiaita. Talo oli aivan tupaten täynnä tuttuja ja tuntemattomia.

Varailin myös kuluneella viikolla lennot Denveriin ja San Franciscoon sukulaisten luo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti