perjantai 11. joulukuuta 2009

Lunta tupaan

Kiitospäivän lomalta palattuani lämpötilä oli nollan tietämillä ja lumesta ei ollut tietoakaan. Nyt pakkasta on jo ajoittain yli kymmenen astetta ja lunta on paikoitellen jopa polveen asti ja sitä tulee jatkuvasti lisää. Lumen tuloa selittää avoveden vaikutus. Lumen lisäksi kaikki ovat hautautuneet koulutöihinsä. Hirvittävintä on se ettei kukaan käytä talvirenkaita autoissaan. Kaikki luottavat nelivetoon ja jokakelin renkaisiinsa.

Viime viikonloppuna vietimme pikkujouluja & läksiäisiä ja bileet olivat jälleen kerran mahtavat. Lauantaina kävimme porukalla saunomassa SDC:n uimahallilla ja saunapuhtaina lähdimme syömään Chadin syntymäpäivän kunniaksi The Library Restaurant Brew and Pubiin. Yllättäen lähes jokainen löysi itselleen listalta pihvin.

Koska kaikki ovat kiireisiä viimeisten koulutöiden ja tulevien kokeiden takia päätin unohtaa syntymäpäiväni juhlistamisen ja siitä se ajatus sitten lähti... Perjantaina lennän Memphisiin ja lauantaina luvassa on UFC 107. MTV 3 MAX näyttää tapahtuman suorana, joten innokkaimmat voivat yrittää bongata minua sitä kautta. Sunnuntaina paluu takaisin Houghtoniin ja johan se lähtö alkaa sitten kolkuttelemaan ovelle...

1 kommentti:

  1. The trip seems "ultra-jepa". Still I would visit Kimbo Slices match most def, when visiting the States. But Sanchez rules too!

    VastaaPoista