maanantai 12. lokakuuta 2009

Homecoming-viikko

Homecoming-viikon kunniaksi asuntolan ruokala tarjoili parastaan, mikä tarkoitti mm. Upper Peninsula baria, johon kuului "Mukkaraa" ja friteerattuja muikun tapaisia pieniä kaloja sekä jälkiruoaksi pullaa. Kuten kaikki friteerattu ruoka myös kalaset piti näköjään dipata vähintään ketsuppiin ja pullat voidella voilla ja/tai hillolla - älytöntä. Keskiviikkona käytiin keilaamassa ja torstaina isännöin poikien jammailusessiota asuntolan musiikkihuoneessa. Perjantaina käytiin katsomassa Huskiesien lätkäpeli, joka päättyi kotijoukkueen voittoon. Merkille pantavaa oli vähäinen koukkiminen ja muu mailahäirintä, mutta sitäkin runsaampi taklauspeli. Taklata sai paljon ja kovaa sekä ajoittain kiekotontakin pelaajaa, mutta mitään ylilyöntejä a.k.a Tuukka Mäntylöitä ei nähty.




"Everybody needs to get a blimp, 'cause blimps are pretty pimp." -Weebl's Stuff

Lauantaina oli vuorossa Ykän kauan odotetut synttäribileet, jotka olivat todellinen suksee. Kuten Cool-Dave sanoi: "I knew the night was going to be good when we tried opening a bottle of champagne with a sword, before the party even started". Lahjaksi Ykälle leikatiin itse konjakista yhden tähden jaloviinaa, kun hän sitä niin kovasti oli kaivannut. Sunnuntaina autettiin poikien kanssa Ykää siivoamaan kämppää ja katsottiin Sunday Night Footballia sekä mutusteltiin Chadin tekemää Banana breadiä.


Lahjapullon etiketti

Spotify on ollut ahkerassa käytössä ja neljä kutsua on näköjään kertynyt tilille, joten yhteydenottoa vaan jos joku on vielä vailla.
Suunnitelmissa on ollut myös Nokian Symbian-puhelimen tai iPod Touchin hankinta Spotifyin premium-tilin hyödyntämiseksi paremmin. Eniten on tullut kuunneltua Supernatural-sarjassa esiintynyttä musiikkia, Lynyrd Skynyrdin, Mustaschin ja Pearl Jamin uusia albumeita sekä uutena tuttavuutena Protest the Hero.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti