keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Tautisen rankka viikko tai 1½

Kuinka ollakaan maanantai-iltapäivästä aloin tuntea itseni kipeäksi. Noh, siinähän se alkuviikko meni sitten nukkuessa pientä kuumetta pois. Torstaina oli pakko jo alkaa ryhdistäytyä, sillä koulutyöt alkoivat painaa päälle. Iltaa piristi kummasti kun naapurin tytöt tulivat ilmoittamaan, että ovat tehneet keittiössä koko käytävälle fruit pizzaa.

Perjantaina oli heti aamusta tentti, jonka jälkeen piti työstää ryhmätyötä. Illalla katottiin poikien kanssa Chadin ja Ilkan luona Transformers 2 Chadin uuden karheasta 46" full hd -televisiosta. Lauantai-aamuna suunnattiin Antin kanssa Calumetiin katsomaan rallitunnelmaa. Kyseessä oli Rally American Lake Superior Performance Rally -osakilpailu. Nimekkäimpiä kuljettajia olivat Ken Block (1.) ja Travis Pastrana (3.).









Calumetista takaisin katsomaan porukalla naisten rullahiihtoa, kun kerran meidät oli kutsuttu. Oltiin kuulemma ensimmäiset ei-hiihtäjä katsojat koskaan. Maisteltiin siinä samalla tien vieressä kasvavia villiomenoita. Illaksi pojat suuntasivat Marquetteen short shorts -bileisiin, jonne en valitettavasti uskaltautunut vielä taudin jälkeen lähtemään. Yksittäisiä kuvia asusteista on päätynyt käsiini, mutta niitä ei tulla julkaisemaan hyvän maun vastaisina ja yksilönsuojaan vedoten. Mielenkiintoisen teeman lisäksi olisi ollut mukavaa viettää Codyn läksiäisiä, sillä hän sai töitä Chicagosta. Edes jokseenkin yhtä älyttömään tunnelmaan päästäkseni kävin katsomassa The Hangover -elokuvan. Sunnuntaina taas sorvin ääreen ja pari paperia kasaan.



Maanantai menikin kokeisiin valmistautuessa, joita oli luvassa tiistaina kaksi. Keskiviikkona lähdin ostamaan tuliaisia tulevaan Denverin reissua varten. Paikallisia kontakteja käyttäen löytyikin niinkin kuumaa tavaraa kuin Presidentti-kahvia, Fazerin sinistä, Geisha-karkkeja ja Marianneja. Kerran kun vauhtiin oli päässyt niin olihan shoppailua jatkettava, joten mukaan tarttui vielä farkut ja uusi soft shell -takki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti