sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Oli synkkä ja myrskyinen yö...

Viime viikko osoittautui todellakin kesän viimeiseksi viikoksi täällä. Viikko alkoi kunnon syysmyrskyllä - vettä satoi vaakasuoraan ja tuulen puuskat riepottelivat kulkijaa. Accuweather antoi jo myrskyvaroituksia ja tuulen puuskien varoiteltiin saavuttavan jopa 55 mph nopeuden Lake Superiorin rannoilla. Lohtua kuitenkin loi Detroit Lionsin voitto, joka katkaisi joukkueen 19 ottelun tappioputken. Tappioputki pitää sisällään kaikki edellisen kauden runkosarjan ottelut. Yksikään toinen joukkue NFL:n historiassa ei ole hävinnyt kaikkia runkosarjan otteluitaan. Huonosta säästä huolimatta sain kammettua itseni taas BJJ-treeneihin.

Tiistaina huono sää vaan jatkui, mutta osoitti hieman selkenemisen merkkejä. Luvassa oli myös Bill DeGenaron vierailijaluento. DeGenarolla on paljon kokemusta niin yritys- kuin tiedustelumaailmasta ja hän kertoi meille miten tiedustelumaailman oppeja voidaan soveltaa myös yritysmaailmaan. Luento oli varsin herättävä kokemus siitä kuinka kovaa kilpailu voi olla ja mitä se tarkoittaa tietoturvan kannalta enkä tarkoita vain tietoteknistä tietoturvaa. Illan BJJ-treenit piti jättää väliin puukäden takia.

Keskiviikkona sää oli jo huomattavasti parempi. Sain kuulla kampuksen oman urbaanilegendan: kampuksella on eräs puu, joka on vahvasti kallellaan ja sanotaan, että kyseinen puu kaatuu, kun neitsyt kävelee sen ohi. Illalla kokkailtiin porukalla makaroonilaatikkoa ja katsotiin The Ultimate Fighterin kovasti hehkutettu jakso, jossa kohtavasivat Kimbo Slice ja Roy Nelson. Jakson nähneet tietävät ettei ottelusta ole juuri jälkikasvuille kerrottavaa. Torstai meni täysin hyväntekeväisyyteen lukuun ottamatta yhden koulutehtävän kirjoittamista.

Perjantaina sain maistaa Ykän itsetehtyä ruisleipää, joka ajoi ehdottomasti asiansa. Reissun aikana on nyt syöty ruisleipää kolme kertaa - ensimmäisen, ainoan ja viimeisen kerran. Illalla katsottiin porukalla Taken ja käytiin mäkkärissä iltapalalla.

Lauantaina taas BJJ-treenit, jotka menivät omalta osalta penkin alle, mutta tulipahan väännettyä. Illalla kävimme katsomassa Michigan Tech Huskies - Ryerson University Rams näytösottelun, joka päättyi kotijoukkueen 3 - 1 voittoon. Uskallan väittää, että lätkämatsit tulevat vetämään vertoja SM-liigan otteluille. Meidän katsojien joukosta löytyi eri keltamustien otteita nähneitä niin Lappeenrannasta, Kuopiosta kuin Oulusta. Pelaajat näyttävät tälläkin tasolla jo kookkaammilta kuin SM-liigassa. Pienempi kaukalo pitää huolen, että tempo on hieman kovempi jatkuvasti. Tuomarilinja löytyy ja se myös näköjään pitää. Huskiesien kotihalliin mahtuu peräti 4,200 katsojaa. Illalla oli käytävä näyttäytymässä Downtownerissa, sillä epäilimme henkilökunnan olevan meistä jo huolissaan, emmehän olleet käyneet siellä viikkoon.

Nyt koulutöiden kimppuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti